Tuesday, December 1, 2015

My Engagement Days

Salam.

So today, hakak nak share a bit pasal engagement day hakak pada 28hb November 2015 yang lepas.

Diam tak diam dah 3 hari hakak jadi tunangan kepada Abg K tercinta. Hewah hewah Aww Aww.

InsyaAllah kalau ada jodoh, setahun dari sekarang kami akan disatukan. Aww Aww *gedik lagi*

Okay okay.

Tamau cerita panjang panjang sebab hakak dah segan ni. *ehem*

Nak share gambaq sikit sikit je. Ihiks.

Enjoy !


Bestie since Diploma 

With both of my lovely babies

Kawan dari baby. *ihiks*

En Tunang, Kakak Fiqah gorgeous & Afiq cousin *kalau kak Ara ada, perfect gambar ni* :(

my lovely siblings. Love them much!

Nenek sebelah ayah menyarungkan cincik Merisik and Tunang iteww.
My lovely family
Rasa lawa pulak gambar candid dengan bakal akak ipar iteww ni. Hehehe
Bakal Mother-In-Law InsyaAllah 

My sweetheart 

Sekian.

Ps: Doakan yang baik baik ye? Jangan kecam sangat. Sikit sikit je boleh. Tapi pandai pandai jawab la kat Akhirat nanti. Ihiks. Love you all 

2 comments:

  1. amin..mudah2an jodoh nabila berpnjngan hingga ke jannah..amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. Aminnnnnn :)

      Delete